Οι δύο επιθετικοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δεν προσμετρώνται στον αριθμό κρουσμάτων που απαιτείται για να μην γίνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει το πρωτόκολλο για τη μη διεξαγωγή αγώνων έχει αλλάξει. Ένας αγώνας δεν θα διεξάγεται όταν βρεθούν πέντε παίκτες (μόνο ποδοσφαιριστές) θετικοί στον κορονοϊό στο τελευταίο χρονικά τεστ των ομάδων (που μπορεί να είναι 48 ώρες πριν ή και 24).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι Ελ Αραμπί και Χασάν (που έχουν τεθεί ήδη σε απομόνωση και με βάση όσα προβλέπονται σε περιπτώσεις που βρεθεί παίκτης θετικός στον ιό) δεν μετράνε στα κρούσματα ώστε να μπει τώρα στο τραπέζι για κουβέντα ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στο πρωτόκολλο, θα πρέπει να παρουσιάζονται πέντε κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες κι όχι τρία όπως ήταν μέχρι πρότινος, προκειμένου να μπορεί να σημειωθεί αναβολή σε κάποια αναμέτρηση.

Αυτά τα κρούσματα – όπως προαναφέραμε – θα πρέπει να αφορούν αμιγώς ποδοσφαιριστές στην τελευταία παρτίδα των τεστ που θα έχουν γίνει πριν από κάποιο παιχνίδι και όχι συνδυασμό παικτών – προσωπικού στην εκάστοτε ομάδα που θα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr