Αν ψάχνετε αφορμή για να κανονίσετε έξοδο με τους φίλους σας, σας δίνουμε την καλύτερη. Πίτσα και cocktails συνδυάζονται ιδανικά στα στέκια που ακολουθούν, απογειώνοντας το απόγευμα ή το βράδυ σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ακολουθούν τρεις προτάσεις που αξίζει να δοκιμάετε..

Odori

Το καθιερωμένο spot στην Πλατεία Αγίων Θεοδώρων στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα «πολυπρόσωπο» μαγαζί που είναι πάντοτε έτοιμο να σας ξαφνιάσει ευχάριστα, είτε με την εξαιρετικά εμπνευσμένη cocktail list είτε με τις προσεγμένες γευστικές προτάσεις της κουζίνας του.

Η πίτσα του κατατάσσεται σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες της πόλης, ψήνεται σε ειδικό πέτρινο φούρνο που έχει έρθει κατευθείαν από τη Νάπολη και υμνεί την pizza napoletana. Δεν χρειάζεται να σας πούμε κάτι άλλο, πέραν του ότι πρέπει να τη δοκιμάσετε!

Kuko’s The Bar

Στεγάζεται σε ένα υπέροχo ανακαινισμένο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου και αποτελεί ιδανικό meeting point στην καρδιά της πόλης για κάθε στιγμή και διάθεση.

Το περιβάλλον και η κουζίνα ενισχύουν την ιταλική αισθητική που συνδυάζεται όμορφα με τον παριζιάνικο ρομαντισμό, τα οποία ενισχύονται και από μία προσεκτικά επιλεγμένη κάβα, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του ποτού. Όλα αυτά ενώνονται υπό το άρωμα του καφέ που είναι διάχυτο σε κάθε γωνιά του μαγαζιού.

School Pizza Bar

Στάση γευστικής απόλαυσης –και όχι μόνο– για τους εραστές της ιταλικής κουζίνας στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης (Νο 8) στο Μοναστηράκι. Το concept pizza bar στο κέντρο της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με ανεβασμένη διάθεση και μοναδικές επιλογές από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα, στο School Pizza Bar θα δοκιμάσετε μία από τις καλύτερες πίτσες στην πόλη. Μην παραλείψετε να την συνδυάσετε με κάποιο από τα απολαυστικά cocktails του.

Πηγή: newsbeast.gr