Απογοητεύθηκαν οι θαυμαστές των Placebo οι οποίοι ανυπομονούσαν να τους ακούσουν στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες πριν ανέβουν στην σκηνή, οι Placebo ακύρωσαν τη αποψινή τους συναυλία στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης επικαλούμενοι λόγους υγείας.

Οι Placebo ωστόσο ενημέρωσαν το κοινό τους πως η προγραμματισμένη τους, για αύριο, εμφάνιση στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Με μεγάλη μας απογοήτευση και θλίψη ανακοινώνουμε πως εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει προκύψει στη μπάντα και σύμφωνα με ιατρικές οδηγίες είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε το αποψινό σόου μας στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης. Απολογούμαστε ειλικρινώς για την απογοήτευση που θα προκαλέσει αυτή η ακύρωση. Μάς πονά πολύ το να σάς απογοητεύουμε, ειδικά την τελευταία στιγμή» σημείωσαν οι Placebo στην ανακοίνωσή τους.

«Μια ημέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης θα μας επιτρέψει να παίξουμε κανονικά στην Αθήνα» τονίστηκε επίσης στην ανακοίνωσή τους και αναφέρθηκε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την αποψινή συναυλία μπορούν να τα εξαργυρώσουν.

Πηγή: newsbeast.gr