Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από τα «δόντια Τουρκίας» το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερα από ασθενείς που επισκέπτονται τη χώρα για φθηνότερες θεραπείες στις οδοντοστοιχίες τους. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως, οι φθηνές αυτές θεραπείες τους κοστίζουν χρυσάφι αφού προκαλούνται σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της πρόχειρης δουλειά που γίνεται στους ασθενείς.

Η Katie Inglis είναι μια ακόμα τέτοια περίπτωση αφού βρέθηκε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια της και να αποκτήσει την οδοντοστοιχία που πάντα ονειρευόταν όμως τελικά αποδείχθηκε πως έκανε μεγάλη «γκάφα» όπως τη χαρακτήρισε.

Με ανάρτηση στο TikTok, η Katie Inglis μοιράστηκε την εμπειρία της. Η γυναίκα ταξίδεψε στην Τουρκία, πλήρωσε 6 χιλιάδες λίρες για να φτιάξει τα δόντια της, υπέστη 8 ώρες στην καρέκλα του οδοντογιατρού και στο τέλος έμεινε με έναν αφόρητο πόνο. Κατά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Katie αναγκάστηκε να κάνει ράμματα.

Ως μέρος της «θεραπείας» που έλαβε στην Τουρκία, σύμφωνα με την Katie, ο οδοντογιατρός της τοποθέτησε 13 θήκες ενώ της λίμαρε 24 δόντια, μια πρακτική που τώρα την περιγράφει ως το «χειρότερο συναίσθημα» που έχει νιώσει ποτέ.

Μετά το τέλος της «θεραπείας» της στην Τουρκία, η γυναίκα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της όπου άρχισε να νιώθει βαριά άρρωστη. Το πρόσωπο της ήταν μελανιασμένο και πρησμένο και ένιωθε σαν να την είχε χτυπήσει κάποιος.

Και ενώ το τελικό αποτέλεσμα φαινόταν σίγουρα λαμπερό και λευκό, η Katie λέει ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο βρετανός οδοντίατρός που την ανέλαβε στην συνέχεια χρειάστηκε να κάνει πολλά ράμματα για να μπορέσει να σώσει ότι σωζόταν στο στόμα της Katie. Πλέον, 3 μήνες μετά από την επιστροφή της από την Τουρκία, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα δόντια της σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Τώρα, μετά τη δυσάρεστη εμπειρία της, η Katie, μοιράστηκε την περιπέτεια της θέλοντας να προειδοποιήσει τον κόσμο για τα «δόντια της Τουρκίας» και τους κινδύνους που ενέχει μια φθηνή θεραπεία και γι’ αυτό το λόγο, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ώστε να ευαισθητοποιήσει τους ενδιαφερόμενους.

Πηγή: newsbeast.gr