Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας και ειδικότερα σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 11/4 έως 21/5, από τις 22.00 έως 06.00 της επομένης, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις 06.00΄ της 20/4 έως τις 22.00 της 27/4 και από τις 06.00 της 29/4 έως τις 22.00 της 3/5, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της εθνικής Αθηνών-Λαμίας, περιοχής Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 24,000 και 29,100 του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ως εξής:

  • Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας (διατομή τριών λωρίδων) του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, στο τμήμα του μεταξύ των χ/θ 24,000 και χ/θ 29,100, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού την Κυριακή (10/4)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (10/4) στη λεωφόρο Κηφισού λόγω εργασιών αντικατάστασης των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα από τις 07.30΄ έως τις 11.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις δύο αριστερές λωρίδες της λεωφ. Κηφισού, στο ύψος μετά την οδό Αναγεννήσεως στη Ν. Φιλαδέλφεια, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (10/4) στην Αθήνα

Την Κυριακή (10/4) και κατά τις ώρες 07:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί, λόγω εκτέλεσης εργασιών, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βασ. Γεωργίου Β’, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Στησιχόρου και Ηρώδου Αττικού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηρώδου Αττικού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Ρηγίλλης – αριστερά Λυκείου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (10/4) στην Καλλιθέα λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ την Κυριακή (10/4) στην Καλλιθέα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «KALLITHEA RUN 2022». Ειδικότερα κατά τις ώρες 06.00-13.00, στην περιοχή Δήμου Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαροκόπου και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλαρέτου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Πηγή: newsbeast.gr