Ο Lee Sansum ήταν ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα και είχε το παρατσούκλι «Ράμπο» και 25 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες και δηλώνει πως η Νταϊάνα θα ζούσε αν ήταν εκείνος υπηρεσία το βράδυ του τροχαίου.

Η TheSun παρουσιάζει συνέντευξη του 60χρονου σήμερα «Ράμπο» της Νταϊάνα (όπως τον είχε ονομάσει η πριγκίπισσα), λέγοντας για το βράδυ του δυστυχήματος στο Παρίσι: «Θα μπορούσα να ήμουν εγώ σε αυτό το αυτοκίνητο. Τραβήξαμε καλαμάκια για να δούμε ποιος θα συνόδευε τον Τρέβορ (ο μοναδικός που έζησε από το δυστύχημα) εκείνο το Σαββατοκύριακο. Τράβηξα ένα σπίρτο και ήταν μακρύ».

Στη συνέχεια ο Lee Sansum αναφέρει: «Όταν έμαθα ότι δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας κατά τη σύγκρουση κατάλαβα γιατί δεν επέζησαν. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί.

Ήταν καθιερωμένη πρακτική για την οικογένεια να φοράει ζώνες ασφαλείας. Ήταν μια εντολή που εστάλη από το αφεντικό, τον πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ Φαγιέντ. Ο Ντόντι, συγκεκριμένα, μισούσε να φοράει ζώνες ασφαλείας και πάντα επέμενα σε αυτό».

«Φοβόταν ότι θα τη δολοφονήσουν»

Ο σωματοφύλακας είναι κατηγορηματικός πως η πριγκίπισα θα ζούσε αν ήταν εκείνος στην υπηρεσία και στη συνέχεια της συνέντευξής του αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες.

«Την είχα δει και δάκρυα, όταν έμαθε για τον φόνο του φίλου της, του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε. Μου εκμυστηρεύτηκε τους δικούς της φόβους ότι μια μέρα μπορεί να τη δολοφονήσουν. Με ρώτησε αν πίστευα ότι η δολοφονία του έξω από το σπίτι του ήταν επαγγελματική δολοφονία.

Νόμιζα ότι είναι. Μετά μου είπε “Πιστεύεις ότι θα μου το κάνουν αυτό;”. Έτρεμε και φαινόταν ξεκάθαρο από τον τόνο της», αναφέρει ο «Ράμπο».

Ο σωματοφύλακας Lee Sansum

«Πέρασα λίγο χρόνο για να την καθησυχάσω ότι κανείς δεν επρόκειτο να προσπαθήσει να τη σκοτώσει και ότι ήταν ασφαλής μαζί μας, αλλά σίγουρα πίστευε ότι υπήρχε κίνδυνος μια μέρα να τη δολοφονήσουν», λέει στη συνέχεια ο σωματοφύλακας της πριγκίπισας.

Ο Lee Sansum αποκάλυψε πως προσπάθησε να διδάξει kickbox στους μικρούς πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, όμως δεν ήθελαν να δοκιμάσουν.

Πηγή: newsbeast.gr