Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη έβαλε στο στόχαστρό του αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης.

Με το γνωστό του ύψος επιτέθηκε κατά του αρχηγού του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης με αφορμή μια αποστροφή του σε εκδήλωση του Κινήματος, στην οργάνωση Χαλανδρίου, όπου είπε μεταξύ άλλων ότι «Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων «πρόοδος» και «σταθερότητα».

Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι… πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος».

Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”.❌ Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδο -…

Posted by Νίκος Ανδρουλάκης on Sunday, January 15, 2023

Με τη λέξη «πολακικές» ο κ. Πολάκης έγινε πυρ και μανία και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ως εξής:

«Ανδρουλάκη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες;;(φωτο1)

Δεν τραβάς, το ‘χουν καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον !

Είσαι και λίγος και σε έχουν …. Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις !

Μετά την Καϊλή, (που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επί Φώφης Γεννηματά θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ αν τα ξαναπιάσεις!

Το δίλημμα είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η ΝΔ,

Τσιπρας ή Μητσοτάκης!

Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις!

Με τέτοιες δηλώσεις, από μεριάς σου Νικολάκη Ανδρουλάκη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον ΝΤΟΓΙΑΚΟ ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λύση για τη χώρα ,είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!».

Η απάντηση Μάντζου στον Πολάκη

Απαντώντας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος ανέφερε με δική του ανάρτηση στο Facebook πως «όσο η «πρόοδος» που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο πιο μεγάλη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Όσο η «πρόοδος» που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο πιο μεγάλη είναι η ανάγκη για…

Posted by Dimitris Mantzos on Tuesday, January 17, 2023

Πηγή: newsbeast.gr