Το Politico αναφέρει σε δημοσίευμα του, ότι έχει συγκεντρώσει μαρτυρίες για Βρετανούς βουλευτές, οι οποίοι κατηγορούνται από συνεργάτες τους και άλλους πολιτικούς -ακόμα και τρίτων χωρών- ότι χρησιμοποιούσαν τα ταξίδια στο εξωτερικό για να κάνουν σεξκαι να ικανοποιήσουν άλλες ορέξεις τους.

Συγκεκριμένα, το politico.eu αναφέρει πως αυτές οι συμπεριφορές δεν αφορούν «μεγάλα ονόματα», αλλά βουλευτές που δεν είναι στελέχη πρώτης γραμμής, ενώ πρόκειται τόσο για μέλη των Τόρις, όσο και των Εργατικών. Μάλιστα, φρόντισαν και μερικά ταξίδια να καλύπτονται από ξένες κυβερνήσεις ή εταιρείες, ώστε να μην υπάρχουν σκληροί έλεγχοι.

Χαρακτηριστικά, ένας από τους βουλευτές, που πλέον είναι μέλος της Βουλής των Λόρδων, σε ταξίδι στη Νοτιοανατολική Ασία με κοινοβουλευτική ομάδα είχε ρωτήσει που είναι ο πλησιέστερος οίκος ανοχής. Άλλος ένας από τους Τόρις και πρώην υπουργός μάλιστα, έμενε ως αργά ψάχνοντας «ντόπιες γυναίκες» – και αν κρίνουμε από την μαρτυρία άλλου βουλευτή, αναζητούσε «πολύ νεαρά κορίτσια».

Τρίτος βουλευτής, δέχτηκε ιερόδουλες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η συνθηματική περιγραφή ήταν «του έστειλαν ένα μπουκέτο λουλούδια στο δωμάτιο». Αξιωματούχοι από τρίτες χώρες μίλησαν στο Politico ακόμη και για πάρτι με νέους άνδρες και νέες γυναίκες για τη σεξουαλική ευχαρίστηση των επισκεπτών βουλευτών.

Βουλευτής των Εργατικών είχε αδυναμία στις Ρωσίδες, κατά τα ταξίδια του στο εξωτερικό, υποστηρίζει διπλωμάτης που προσθέτει ότι οι αξιωματούχοι στη χώρα δίσταζαν να παρέμβουν για να μην προκαλέσουν την οργή του Λονδίνου. Και δεν είναι μόνο το σεξ. Καταγράφονται περιπτώσεις βουλευτών που δεν πήγαν σε πρωινές συναντήσεις σε ταξίδι στο εξωτερικό γιατί είχαν πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ.

«Την έχουν δει σελέμπριτι, πίνουν και συμπεριφέρονται άσχημα και αλαζονικά», λέει πρώην βουλευτής για την ενόχληση τρίτης χώρας.

Πηγή: newsbeast.gr