Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο, καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος και επειδή δεν μπορούσε να αποκατασταθεί άμεσα, έδωσαν εξετάσεις με φως που προέρχονταν από τον φακό των κινητών τους.

Μάλιστα, η Πανσπουδαστική ΚΣ στα Δ.Σ των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε ότι «στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό. Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα. Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά….έβρεξε».

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει «να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’τα Ιδρύματα».

Σημειώνεται, ότι η διακοπή έγινε από την κακοκαιρία, η οποία έριξε το ρεύμα σε αρκετές περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Πηγή: newsbeast.gr