Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ένα ποντίκι να… βολτάρει στην κουζίνα της Λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω Πασχαλινής περιόδου οι εργαζόμενοι της Λέσχης του ΑΠΘ επέστρεψαν στα καθήκοντά τους το περασμένο Σάββατο, ώστε να καθαρίσουν – συμμαζέψουν τους χώρους για να υποδεχθούν και πάλι τους φοιτητές. Ένας εκ του προσωπικού αντίκρισε το ποντίκι να τριγυρνά μέσα στην κουζίνα της Λέσχης, ειδοποιώντας άμεσα τον προϊστάμενο για να επιληφθεί της κατάστασης.

Τρεις ημέρες μετά, ωστόσο, το ποντίκι εξακολουθούσε να συνυπάρχει μαζί με τις προμήθειες της Λέσχης, με συνέπεια τη Δευτέρα να ενημερωθεί και ο υπεύθυνος καθαριότητας, σύμφωνα με το ThessToday.gr. «Η Λέσχη ήταν κλειστή για 15 ημέρες και άνοιξε ξανά το Σάββατο. Με τόσα σκουπίδια και αποφάγια που βρίσκονται γενικά έξω στους κάδους, ήταν φυσιολογικό να εντοπίσουμε ποντίκι. Έχει ξανασυμβεί», δηλώνει στην ιστοσελίδα εργαζόμενος της Λέσχης.

Στο βίντεο το ποντίκι απεικονίζεται να κόβει βόλτες κάτω από κατσαρόλες με μαγειρεμένο φαγητό.

Σύμφωνα με την εργαζόμενη της Λέσχης, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, από σήμερα Τρίτη χιλιάδες φοιτητές επιστρέφουν στη βάση τους και κατά συνέπεια πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα.

Το ThessToday.gr σημειώνει πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον διευθυντή της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν, έως τη στιγμή που γράφτηκε το ρεπορτάζ.

Πηγή: newsbeast.gr