Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ αλλά και τα επεισόδια που έγιναν πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ματς μίλησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

«Να πούμε συγχαρητήρια στους φίλους και τις φίλες του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε ό,τι αφορά στο ματς, δηλαδή στη διοργάνωσή του -και απευθύνομαι προς την ΕΠΟ, το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείου Αθλητισμού– γιορτή δεν το λες αυτό, κάτι άλλο το λες» είπε αρχικά.

«Αυτά που είπαμε για το παιδάκι που δολοφονήθηκε, τον Άλκη, σαν να μην τα είπαμε. Το βίντεο με την πέτρα είναι ενδεικτικό, θα μπορούσε να τον χτυπήσει στο κεφάλι» σχολίασε για το περιστατικό με αποδέκτη τον Αϊτόρ του Παναθηναϊκού.

«Ένας Αμερικανός τουρίστας πήγε να παρακολουθήσει το ματς, νομίζοντας ότι θα είναι γιορτή όπως εκεί που βλέπουν αγώνες με hot dog και τελικά έφυγε τρέχοντας» προσέθεσε.

«Αυτό δεν είναι το σύνολο, είναι αληταρία που μαζεύτηκε και προκάλεσε επεισόδια. Υπάρχει κύριος στην ΕΠΟ που αυτή τη….γιορτή που είδαμε την προετοίμαζε από τον Ιανουάριο» κατέληξε, σχολιάζοντας ειρωνικά την αποτυχία της προετοιμασίας, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πηγή: newsbeast.gr