Κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας. Μικροπράγματα που για άλλους δεν είναι ορατά ή αντιληπτά αλλά για εκείνους είναι ζωτικής σημασίας. Μικρές κινήσεις που μπορεί να υποδηλώνουν πολύ βαθύτερα πράγματα.

Ένα τέτοιο μικρό πράγμα αντιλήφθηκε μία γυναίκα στη συμπεριφορά του συντρόφου της και το ένστικτό της τής είπε ότι την απατά. Και δεν έπεσε έξω. Και το TikTok την στήριξε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήξερε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατούσε από τη στιγμή που άλλαξε ένα μικρό πράγμα.

Μιλώντας στον λογαριασμό @diybreakup TikTok, είπε ότι ο τρόπος που ο πρώην σύντροφός της άρχισε να τη φιλάει ήταν ένα τεράστιο σημάδι αλλαγής.

Η γυναίκα εξήγησε: «Η στιγμή που έπρεπε να ξέρω ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός μου με απατά ήταν η στιγμή που άρχισε να με φιλάει διαφορετικά».

Το TikTok είναι μαζί της

«Το θυμάμαι τόσο έντονα», ανέφερε η TikToker. Γύρισε σπίτι ένα βράδυ και όταν με φίλησε κάτι ένιωθα διαφορετικά σαν να ήταν ξένος. Τον ρώτησα για αυτό, μου είπε ότι είμαι παρανοϊκή φυσικά και έψαχνα λόγους για να θυμώσω μαζί του».

Και σχολιάζει: «Αλλά έπρεπε να είχα καταλάβει νωρίτερα ότι δεν ξυπνάς μια μέρα και αρχίζεις να φιλάς διαφορετικά. Το στυλ του φιλιού δεν αλλάζει, το στυλ του φιλιού αλλάζει μόνο όταν φιλάς ένα διαφορετικό άτομο, οπότε θα έπρεπε να το είχα καταλάβει».

Σαφώς, η παρατήρησή της έπιασε πολλούς χρήστες του TikTok, καθώς το βίντεο έχει πάνω από 66.000 likes.

Κάποιος είπε: «Η διαίσθηση μιας γυναίκας είναι συνήθως ακριβής».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Έτσι, ο λόγος που ξέρουμε πότε απατούν είναι επειδή μπορούμε να νιώσουμε τη νέα ενέργεια από το νέο άτομο με το οποίο ήταν μαζί».

Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Είναι τρελό πώς παρατηρούμε τα μικρά πράγματα όπως ένα φιλί».

Πηγή: newsbeast.gr