Απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα στο πλατό του «Πρωινού» του Ant1 κάθισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή ακόμα και σε μια απίθανη που αφορούσε τις… ρακές.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει τι κάνει κατά τη διάρκεια των περιοδειών του στην Κρήτη όταν τον κερνούν ρακές ως είθισται να γίνεται στο νησί.

«Να ρωτήσω κάτι; Επειδή στην Κρήτη κι εγώ όταν πηγαίνω ως επισκέπτης, παντού πίνω μία ρακή, πώς την παλεύετε; Εσείς που είστε και πρόεδρος της ΝΔ, πώς την παλεύετε με τις ρακές εκεί στην Κρήτη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογέλασε και απάντησε: «Απλά, δεν πίνω. Προσποιούμαι ότι πίνω. Μα, είσαι στα καλά σου; Να έπινα πέντε ρακές και μετά να έπρεπε να βγάλω και ομιλία; Θα ήταν συνταγή καταστροφής. Κάποτε, όταν ήμουν μικρός και ο πατέρας μου έκανε προεκλογική εκστρατεία το 1989, είπα ότι θα τον ακολουθήσω και θα πίνω ό,τι πίνει. Στις 12 η ώρα είχα φύγει, ήμουν κάπου αλλού. Οπότε κατέληξα ότι εγώ δεν έχω τέτοιες αντοχές».

Πηγή: newsbeast.gr