«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την αποπληρωμή της μεταγραφής Λεβαντόφσκι σε τρία χρόνια, γιατί σε τρία χρόνια δεν είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχετε». Η ατάκα των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου προς αυτούς της Μπαρτσελόνα στις συζητήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού φορ είναι αρκετή για να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο την οικονομική κατάσταση της ισπανικής ομάδας και το τι σκέφτονται για αυτή οι παραδοσιακοί αντίπαλοί της στην Ευρώπη.

Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή του Λεβαντόφσκι έγιναν. Όπως έγιναν και όλες οι υπόλοιπες που ζήτησε ο Τσάβι Ερνάντες, αφού ο πρόεδρος Ζουάν Λαπόρτα έβρισκε πάντα τον τρόπο για να υπάρχουν λεφτά διαθέσιμα. Ακόμη κι αν αυτός ο τρόπος ήταν η εκχώρηση μελλοντικών εσόδων ή η πώληση περιουσιακών στοιχείων του κλαμπ. Πώς, όμως, έφτασε η Μπαρτσελόνα σε αυτό το σημείο ενώ μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 ήταν το κλαμπ με τα περισσότερα έσοδα ετησίως και ετοιμαζόταν να γίνει το πρώτο που θα ξεπερνούσε το ένα δισ. ευρώ;

Πώς από τον Μέσι, τα Champions League, την ομαδάρα του Γκουαρδιόλα και τους αμέτρητους χορηγούς, οι Καταλανοί έφτασαν στο σημείο να κινδυνεύουν με πτώχευση και να απασχολούν, πλέον, όχι μόνο τους αθλητικούς συντάκτες αλλά και τους οικονομολόγους; Γιατί το καμάρι της Καταλονίας έχει πλέον χώρο όχι μόνο στις αθλητικές εφημερίδες αλλά και στα διεθνή οικονομικά Μέσα; Τι λένε αυτά για την τακτική που ακολουθεί η νυν διοίκηση και γιατί η φετινή σεζόν είναι ενδεχομένως η πιο κρίσιμη στην ιστορία του συλλόγου;

Απαντήσεις σε όλα αυτά, στο podcast του Newsbeast με καλεσμένο τον Παναγιώτη Παλλαντζά, υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του site. Ακούστε την ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική συζήτηση.

Podcast Newsbeast

Παναγιώτης Παλλαντζάς: «Εποχή Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: Πώς έκλεισε η μεταγραφή – Τι θα πει σε έναν παικταρά που μένει ελεύθερος του χρόνου;»

Τάσος Βασιλείου: «Οι κρυφές δημοσκοπήσεις, το προφίλ του Έλληνα ψηφοφόρου και πώς επιλέγει πλέον τους πολιτικούς»

Χρήστος Αλωνιστιώτης: Bitcoins: Ποιος κερδίζει όταν η πλειοψηφία χάνει; Υπάρχει ασφάλεια; – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα κρυπτονομίσματα

Γιάννης Δαβερώνης: «Στην εστίαση δίνονται καλοί μισθοί – Αν το σέρβις γίνει πιο επαγγελματικό, θα κερδίζουν όλοι, μαζί και οι υπάλληλοι»

Νίκος Τσάδαρης: «Ο μεγάλος μύθος γύρω από την αλλαγή των ελαστικών – Το λάθος που έχουμε κάνει όλοι»

Σταύρος Καφούνης: «Η Αθήνα είναι μια πόλη πρότυπο, θα ήθελα οι ξένοι ν’ αντιγράψουν από εμάς»

Βασίλης Κορκίδης: «Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος που μπορεί να αναπτυχθεί στην Ελλάδα – Η σύγκριση της Κρήτης και της Ρόδου»

Λευτέρης Ποταμιάνος: «Η περιοχή της Αττικής που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο real estate και τα ανερχόμενα νησιά της αγοράς»

Πηγή: newsbeast.gr