Ο τάφος της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνδσορ και σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ μέχρι στιγμής παραμένει κλειστός για το κοινό, όμως πρόκειται να ανοίξει σύντομα, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα εισιτήρια.

Σύμφωνα με το cosmopolitan.com, η Βρετανίδα μονάρχης που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών κηδεύτηκε πλάϊ στον σύζυγο της Φίλιππο, σε μια ιδιωτική τελετή, στην οποία παρέστησαν ο βασιλιάς Κάρολος και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, το βράδυ της Δευτέρας.

Το κοινό λοιπόν, θα μπορεί να επισκεφτεί τον βασιλικό τάφο από τις 29 Σεπτεμβρίου όταν και θα επιτρέπεται η πρόσβαση, ενώ οι τιμές είναι διαρρυθμισμένες κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο για ενήλικες (25 ετών κι άνω) διαμορφώνεται στα 32,64 ευρώ, για τους νέους 18-24 ετών στα 20,04 ευρώ και για εφήβους και παιδιά (5-17 ετών) στα 16,60 ευρώ, ενώ είναι ελεύθερη για παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω.

Σημειώνεται, ότι την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ παρακολούθησαν το λιγότερο 4 δισεκατομμύρια άτομα στη τηλεόραση, ενώ πάνω από 1 εκατομμύριο είχαν βγει στους δρόμους του Λονδίνου, εκείνη την ημέρα.

Πηγή: newsbeast.gr