Μπορεί ο κόσμος να μην έχει ξεμπερδέψει ακόμη με τον κορονοϊό, αλλά οι Άγγλοι οπαδοί θα νιώθουν ότι ξεμπερδεύουν, αφού η Premier League ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση και για τους ανεμβολίαστους. Απόφαση που πάρθηκε μετά τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζει πλέον η κυβέρνηση της χώρας, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο αν θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα το παράδειγμα των Άγγλων.

Όλος ο πλανήτης περιμένει πώς και πώς το τέλος της πανδημίας και στην Αγγλία οι ποδοσφαιρόφιλοι θα νιώθουν, πλέον, σαν να έχει τελειώσει. Γιατί; Επειδή θα μπορούν πλέον όλοι, ακόμη και οι ανεμβολίαστοι, να μπουν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Premier League.

Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε λόγω της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Μπορίς Τζόνσον, με την υγειονομική επιτροπή να ενημερώνει τη Λίγκα ότι δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχει κάποιος πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορονοϊό για να μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο και να πάρει θέση στις εξέδρες.

Προκειται για μια σημαντική αλλαγή που θα ισχύει από τις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα που αρχίζει ξανά η Premier League, με τα διεθνή ΜΜΕ να δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτή την ανακοίνωση αφού αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον το τι θα γίνει στα άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πηγή: newsbeast.gr