Το οδόστρωμα ήταν στεγνό, το αυτοκίνητο εξ ορισμού, αφού μιλάμε για μια Lamborghini αξίας 200.000 λιρών, σε βοηθάει περισσότερο από ό,τι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο για να αποφύγεις το τρακάρισμα, αλλά ο Κόρτνεϊ Χάους δεν το απέφυγε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο αμυντικός της Άστον Βίλα θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και τις ζωές μικρών παιδιών, αφού πέρασε μέσα από μεταλλικό φράχτη νηπιαγωγείου.

Το ατύχημα έγινε πριν δύο μέρες, την Τετάρτη (1/12), στο Μπέρμιγχαμ καθώς κατευθυνόταν προς το γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αντί να πάει στο Βίλα Παρκ, όμως, ο Χάους πήγε στον… μεταλλικό φράχτη ενός νηπιαγωγείου.

Με δεδομένο, όπως προαναφέραμε, ότι οι συνθήκες στο οδόστρωμα ήταν καλές και ο ίδιος δεν είχε πιει, αφού πήγαινε για αγώνα, παραμένει άγνωστο πώς… κατάφερε να τρακάρει. Το ευχάριστο, όμως, είναι ότι τελικά κανείς δεν έπαθε τίποτα, αφού τα μικρά παιδάκια έφυγαν από το νηπιαγωγείο 25 λεπτά μετά το ατύχημα.

Όταν τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα

Η εξήγηση για το ατύχημα ενδεχομένως να είναι η αγάπη του αμυντικού της Άστον Βίλα για την ταχύτητα, αφού τον περασμένο Μάιο είχε αποκαλύψει πως είχε παρακαλέσει αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει, αφού τον είχαν σταματήσει επειδή έτρεχε υπερβολικά. Τότε, μάλιστα, τους είχε πει ότι έπρεπε να φύγει άμεσα γιατί πήγαινε να συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της ομάδας του.

Πηγή: newsbeast.gr