Σοβαρό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα (23/8) στην περιοχή της Αρχαίας Νικόπολης στην Πρέβεζα. Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ τραυματίστηκαν οι οδηγοί των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onprevezanews.gr, το αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση την Πρέβεζα, πραγματοποίησε προσπέραση σε ασθενοφόρο που βρίσκονταν μπροστά του, με αποτέλεσμα και χωρίς να καταλάβει το παραμικρό να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Το πρώτο όχημα ακολούθησε μια τρελή πορεία για να σταματήσει τελικά λίγα μέτρα έξω από τα τείχη της Αρχαίας Νικόπολης, όπου είχε ως συνέπεια τον τραυματισμού τόσο του ιδίου όσο και της οδηγού του δεύτερου οχήματος

Αμέσως το ασθενοφόρο σταμάτησε, ενώ μετέφερε προς το Νοσοκομείο Πρέβεζας ασθενή θετικό στον κορονοϊό, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ένα ακόμη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους δύο τραυματίες να οδηγούνται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμούς, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή κανενός οδηγού.

Πηγή: newsbeast.gr