Ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» που θα κυκλοφορήσει αύριο (10/1) αναφέρεται και στην πρώτη του σεξουαλική επαφή. Τόνισε πως στα 17 του γνώρισε μια γυναίκα μεγαλύτερη σε ηλικία κι έκαναν σεξ σε χωράφι πίσω από μια παμπ. Το απόσπασμα διέρρευσε από τη μετάφραση της βιογραφίας του στα ισπανικά.

«Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας», έγραψε χαρακτηριστικά. Αφότου βγήκε στο φως το απόσπασμα, οι ρεπόρτερ του Παλατιού προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας. Οι εικασίες, μάλιστα, των tabloids έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές.

Στο μεταξύ, η μια μετά την άλλη γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του αρνούνται πως ήταν εκείνες. Μια από αυτές είναι και η Σουζάνα Χάρβεϊ, 44 ετών σήμερα, πρώην μοντέλο, που διέλυσε την σπέκουλα με μήνυμα μέσω Instagram όπου σε μια εικόνα «Ginger Nuts» (σ.σ. Τζίντζερ είναι και ο κοκκινομάλης, ενώ Nuts είναι και τα… καρύδια) έγραψε: «Αυτά είναι τα μόνα που ακούμπησα ποτέ μου. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε». Η Χάρβεϊ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είχε φιλήσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Κάθριν Ομάνεϊ, που συμμετείχε στο ριάλιτι σόου «The Real Housewives of DC», είχε μιλήσει στο παρελθόν πως είχε μια «περιπέτεια» με τον πρίγκιπα Χάρι όταν εκείνη ήταν 34 κι εκείνος 21 ετών. Κι αυτή αρνείται πως είναι η γυναίκα με την οποία είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή. «Ήταν ξεκάθαρο πως είχε κι άλλες εμπειρίες όταν τον γνώρισα. Δεν είμαι εγώ η γυναίκα στο χωράφι και ούτε θα έκανα ποτέ μου κάτι τέτοιο», είπε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Τέλος, η ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ, τώρα 57 ετών, επίσης, αρνήθηκε πως ήταν η πρώτη με την οποία έκανε έρωτα ο πρίγκιπας Χάρι. «Δεν ήμουν εγώ! Δεν είμαι ένοχη, χα!», είπε τον περασμένο μήνα.

Πηγή: newsbeast.gr