Θέση για όσα ακούγονται αναφορικά με την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό στον αγώνα της με την ΑΕΚ πήρε ο πρόεδρος της Ζόρια.

Ο Στάνισλαβ Ογκάνοφ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν ευθύνεται για τα έξι κρούσματα που βρέθηκαν στην «Ένωση».

«Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την υποδοχή των επισκεπτών, την άφιξή τους, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, τις προφυλάξεις που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Το πεδίο ευθύνης μας είναι το γήπεδο. Όλοι όσοι εισήλθαν στην αρένα είχαν σήμα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, και ελέγχθησαν από τον εκπρόσωπο του αγώνα. Επομένως, οι κατηγορίες των Ελλήνων εναντίον μας είναι αβάσιμες, αυτά είναι τα προβλήματά τους και τα προβλήματα της εταιρείας με την οποία εργάστηκαν σε αυτό το θέμα.

Οι παίκτες μας, όπως έπρεπε σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της UEFA, υποβλήθηκαν σε τεστ δύο ημέρες πριν από τον αγώνα και δεν υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήρθε στο παιχνίδι, αρρώστησε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι ίδιοι έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια, είπαν ότι ένας από τους παίκτες τους είχε πυρετό, οπότε πέταξαν επειγόντως στο σπίτι τους. Οσο για το αν θα κάνουμε έκτακτα τεστ στους παίκτες μας τώρα, δεν το νομίζω. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα πρωταθλήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr