Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.  Μετά το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. που προσφέρει όλα τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού χωρίς την υποχρέωση της εγκατάστασης πάνελ σε ταράτσα, η εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

Το προγράμματα απευθύνονται στους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές ρεύματος χαμηλής τάσης και είναι προσαρμοσμένα στο έκτακτο ρυθμιστικό πλαίσιο, που αναστέλλει την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιπλέον, o ΗΡΩΝ καινοτομεί και με τα προγράμματα GENEROUS προσφέρει, επιπλέον της προστασίας τιμής κάθε μήνα, την GENEROUS έκπτωση συνέπειας καθώς και την παραμονή χωρίς καμία χρονική δέσμευση!

Με την παροχή της GENEROUS έκπτωσης συνέπειας που εφάρμοσε πρώτος ο ΗΡΩΝ σε περίοδο ενεργειακής κρίσης σε συνδυασμό με την επιδότηση που λαμβάνουν μέσω του «Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης» (Τ.Ε.Μ), οι τελικές τιμές της κιλοβατώρας διαμορφώνονται στα ανταγωνιστικότερα επίπεδα της αγοράς, για τους πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους. 

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS 

Οι οικιακοί και επαγγελματικοί καταναλωτές χαμηλής τάσης με βάση το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο γνωρίζουν πλέον από την 20η μέρα του προηγούμενου μήνα τη χρέωση παγίου καθώς και τη χρέωση προμήθειας ρεύματος που θα ισχύουν για την κατανάλωση της παροχής τους για τον επόμενο ημερολογιακό μήνα. Ο ΗΡΩΝΑΣ, με τα προγράμματα GENEROUS προσφέρει επιπλέον και έκπτωση συνέπειας επί της σταθερής χρέωσης προμήθειας που ανακοινώνει κάθε μήνα, η οποία εφαρμόζεται στον κάθε εμπρόθεσμα εξοφλημένο λογαριασμό και πιστώνεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό του πελάτη.  Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με τη χορήγηση της κρατικής επιδότησης από το «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης», οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το ρεύμα τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.  Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως για τις μηνιαίες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας (από 500 kWh και άνω) του Οκτωβρίου και μετά, το «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης» αυξάνει την κρατική επιδότηση στην περίπτωση που ο οικιακός καταναλωτής  επιτύχει να μειώσει τη μέση ημερήσια κατανάλωση του κατά -15% σε σχέση με την κατανάλωση του αντίστοιχου μήνα του προηγούμενου έτους (επίτευξη ενεργειακού στόχου). 

Τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS προσφέρονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους καταναλωτές:

  • GENEROUS HOME & BUSINESS με έκπτωση συνέπειας 20%,
  • DOUBLE GENEROUS HOME & BUSINESS που συνδυάζονται με παροχή φυσικού αερίου από τον ΗΡΩΝΑ και προσφέρουν ακόμη υψηλότερη έκπτωση συνέπειας (27%). Απευθύνονται δηλαδή σε καταναλωτές που θα συνδυάσουν ως «πακέτο» την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. 
  • SOLAR GENEROUS HOME το μοναδικό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας, που πλέον της έκπτωσης συνέπειας 15%, προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 3.000€, χωρίς να πρέπει να το αγοράσετε και να το εγκαταστήσετε!

Με ανταγωνιστικές τελικές τιμές (χρέωση προμήθειας) ρεύματος!

Βλέποντας πώς διαμορφώθηκαν οι τελικές τιμές χρέωσης προμήθειας ρεύματος για το πρόγραμμα GENEROUS HOME από την έναρξη εμπορικής του διάθεσης τον Αύγουστο 2022, διαπιστώνουμε πως πλέον βρίσκεται σε επίπεδα τιμής χρέωσης  που ίσχυαν πριν την ενεργειακή κρίση. Επιπρόσθετα με μια απλή σύγκριση με τα εμπορικά προγράμματα του ανταγωνισμού, προκύπτει πως επιτυγχάνουν ανταγωνιστικές τελικές τιμές χρέωσης προμήθειας ρεύματος!

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει αναλυτικότερα πώς διαμορφώθηκαν οι τελικές τιμές των οικιακών προγραμμάτων GENEROUS για έναν συνεπή πελάτη, από την αρχή της εμπορικής τους διάθεσης στην ελληνική αγορά, μετά την αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου που ανέστειλε την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής ως το τέλος Ιουνίου 2023. Nα σημειώσουμε πως όλα τα οικιακά προγράμματα GENEROUS προσφέρονται με χαμηλό μηνιαίο πάγιο 3€.

Μήνας Πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Σταθερή Χρέωση Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (€/kWh) Χρέωση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας (€/kWh) Κρατική Επιδότηση μέσω του «Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης» (€/kWh) Τελική Τιμή Χρέωσης Προμήθειας μετά την Κρατική Επιδότηση (€/kWh)
Αυγ 22 GENEROUS HOME 0,595 0,476 0,337 0,139
Σεπ 22 GENEROUS HOME 0,750 0,600 0,639 0

Οκτ 22
(ως 500 kWh)
GENEROUS HOME 0,698 0,5584 0,436 0,1224
(νέο!) DOUBLE GENEROUS HOME 0,698 0,50954 0,436 0,07354
Nοε 22
(ως 500 kWh)
GENEROUS HOME 0,470 0,376 0,238 0,138
DOUBLE GENEROUS HOME 0,470 0,3431 0,238 0,1051
Δεκ 22
(ως 500 kWh)
GENEROUS HOME 0,380 0,304 0,221 0,083
DOUBLE GENEROUS HOME 0,380 0,2774 0,221 0,0564
SOLAR GENEROUS HOME 0,380 0,323 0,221 0,102

Συνοπτικά, για άλλη μια φορά ο ΗΡΩΝΑΣ δίνει τη λύση στους καταναλωτές με τα προγράμματα  GENEROUS προκειμένου να εξασφαλίζουν τους πλέον χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος της αγοράς, αξιοποιώντας την κρατική επιδότηση Τ.Ε.Μ., αλλά και τη γενναιόδωρη έκπτωση συνέπειας, εφόσον εξοφλούν έγκαιρα το λογαριασμό τους!  Μάλιστα, οι καταναλωτές που επιλέγουν να συνδυάσουν τις παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στον ΗΡΩΝΑ, μπορούν να επιτυγχάνουν ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας.  Ενώ από το Δεκέμβριο, οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν με το SOLAR GENEROUS να δοκιμάσουν δωρεάν για 3 μήνες την εμπειρία ενός φωτοβολταϊκού, σαν να το είχαν σπίτι τους!

Ο ΗΡΩΝΑΣ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας και ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καινοτομεί για άλλη μια φορά. Όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. έτσι και τα προγράμματα προμήθειας GENEROUS είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στον ελληνικό όμιλο ενέργειας το πλεονέκτημα να πρωτοπορεί μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές ανάγκες για καθαρή και φθηνή ενέργεια.

Πηγή: newsbeast.gr