Τον Ιούνιο του 2020 η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακάρε και το μετάνιωσε σε χρόνο-ρεκόρ, αφού διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει είχαν ως συνέπεια να λυθεί το συμβόλαιό του λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2020. Και το γεγονός ότι είναι… περίπτωση ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός αποδείχθηκε τώρα με τη σύλληψή του επειδή οδηγούσε έχοντας… ισοπεδώσει το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο Ενομπακάρε βρίσκεται στο Ισραήλ πλέον, αφού αγωνίζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/2) είχε μια… ατυχή συνάντηση με την αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη επειδή οδηγούσε έχοντας καταναλώσει 20 φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο, με την αστυνομία να προσθέτει και την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Ενομπακάρε έκανε λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά των αστυνομικών προς το πρόσωπό του, για να λήξει τελικά το θέμα με τη Χάποελ να πληρώνει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο παίκτης, ο οποίος είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό για τρεις μέρες.

Πηγή: newsbeast.gr