Οι δηλώσεις των Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ για βεβαρημένο πρόγραμμα και η άποψη τους πως πρέπει να καταργηθεί η Boxing Day ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στο νησί με τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν να καταφέρεται εναντίον τους με απίστευτες ατάκες

«Μήπως να σκεφτούν πόσο τυχεροί είναι; Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο οι μισοί από αυτούς θα δούλευαν στα McDonalds», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Άγγλου παράγοντα που προσέθεσε: «Νομίζω ότι τέτοιες απόψεις είναι αρκετά οπισθοδρομικές. Στους οπαδούς αρέσει η παράδοση. Μήπως έχουν ξεχάσει που βρίσκονται; Αυτό που σας φέρνει εδώ είναι αυτές οι παραδόσεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές, ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοι σας θα ήσασταν εδώ και εισπράττετε τόσα εκατομμύρια. Ο Πεπ είναι ικανός να φέρει επιτυχίες, αλλά μόνο αν έχει χρήματα να ξοδέψει. Αρκετά. Σταματήστε τα λόγια και παίξτε το παιχνίδι, όπως είναι. Οι περισσότεροι παίκτες που γνωρίζω απολαμβάνουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτά της Boxing Day».

Να θυμίσουμε ότι ο Γκουαντιόλα νωρίτερα τα είχε βάλει με την αγγλική λίγκα για το βεβαρημένο πρόγραμμα κάνοντας μεταξύ άλλων την παρακάτω έκκληση: «Οι παίκτες και οι προπονητές όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές.

Πηγή: newsbeast.gr