Αντί προστίμου θα πρότεινα να επιβάλεται 14ήμερη και επί 24ωρο κοινωφελή εργασία σε κλινικές covid, αφού προφανως διαπιστωθεί πρώτα ότι είναι υγιείς.
Για το ότι συγκεντρώνονται για να διαδηλώσουν την απύθμενη μικρότητά τους απέναντι στους συνανθρώπους τους, έχοντας σχεδόν βέβαιη την προσαγωγή και την επιβολή προστίμου (έστω και αν σε πρώτη φαση δεν το πληρώσουν), ας ασχοληθεί η ψυχιατρική.
Επιτέλους ας κοιτάξει ο καθένας τι κάνει για τον εαυτό του και το διπλανό του και ας σταματήσουν οι δικαιολογίες ότι για τα πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι. Λίγη αυτοκριτική δε θα έβλαπτε. Στο τέλος της ημέρας, μάσκα πρέπει να φορέσεις, χεράκια να πλένεις και να αποφεύγεις, όπου είναι δυνατόν, συγχρωτισμούς. Δε σου λένε σκάψε καθημερινά λάκο και κλείσε τον τη νύχτα.
Αναρωτιέμαι, αν αυτοί που θεωρούν ότι τους κοροϊδεύουν έχουν σκεφτεί την περίπτωση να έχουν άδικο. Να χρειαστούν δηλαδή για δικό τους άνθρωπο ΜΕΘ για τροχαίο, αφού covid δεν υπάρχει και, να τους πουν λυπάμαι! Ίσως πάλι πει κάποιος, με τι να σκεφτούν και πως?
Άσχετο, αλλά αστυνομικός σε φώτο έχει τη μυτούλα εκτός της μάσκας και αυτό είναι επίσης απαράδεκτο, ειδικά όταν κάνει προσαγωγή για τέτοιο λόγο.

Πηγή: newsbeast.gr