Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και συγκεκριμένα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Γαβρολίμνης και Μεσολογγίου, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς και μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αβγού και Εγνατίας στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, με σκοπό, όπως ανακοινώθηκε, την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων Καλυδώνας και Αμπελιάς αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στην Ιονία Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Αντίστοιχα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα βγαίνουν από την Ιονία Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Επίσης, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αβγού και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αβγού προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας προς Αντίρριο.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και θέλουν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Εγνατία Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αβγού.

Τέλος, όσοι οδηγοί φεύγουν από την πόλη των Ιωαννίνων και θέλουν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της παλαιάς εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Άρτα.

Πηγή: newsbeast.gr