Η δίκη του «ψευτογιατρού» συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη, με την μητέρα θύματος να μιλάει για την απώλεια του παιδιού της και να ξεσπά κατά του κατηγορούμενου, καθώς ο ίδιος ζήτησε συγχώρεση από τις οικογένειες των νεκρών.

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε πως η κόρη της γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω της εκκλησίας, ενώ φέρεται να υπήρξε η μεσολάβηση του πνευματικού της και ενός ακόμη άνδρα που ισχυρίστηκε ότι θεραπεύτηκε από τις γνώσεις του Dr Kontos.

«Μέσα από την εκκλησία, τον σύστησε ο πνευματικός της, έπεσε και ένας άλλος κύριος δίπλα της, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ιάθηκε από το πρόβλημα που είχε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «η γνωριμία ήταν τον Ιανουάριο του 2017, εκείνη την περίοδο θα έκανε δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας για το πρόβλημα της και ξαφνικά σταματάει τα πάντα. Μας παρουσιάζει τον κύριο και θέλει να κάνει τις δικές του θεραπείες, ζητώντας την οικονομική μας βοήθεια».

«Καταλήξαμε σε τέσσερις μήνες να μην έχουμε παιδί και τον κύριο να λέει να τον συγχωρήσουμε εμείς. Αντί να ζητήσει συγγνώμη, να τον συγχωρήσουμε εμείς. Εις τον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να λάβει συγγνώμη από εμένα. Εκ μέρους όλων των θυμάτων ζητώ τα ισόβια του. 12 οι νεκροί; 12 τα ισόβια του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr