Την απόπειρα αρπαγής του 10χρονου παιδιού του, ενώ επέστρεφε σπίτι του από το σχολείο, από έναν άγνωστο άνδρα, κατήγγειλε ένας πατέρας από την Πτολεμαΐδα.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα e-ptolemeos.gr ο πατέρας του, ο 10χρονος μαθητής επέστρεφε επέστρεφε από το Δημοτικό Σχολείο που πηγαίνει στην Πτολεμαΐδα μαζί με δύο φίλους του, ακολουθώντας το στενό της οδού Κονδύλη. Τότε, κάποια στιγμή αποχαιρέτησε τα άλλα δύο παιδιά που μένουν σε διαφορετική κατεύθυνση από εκείνον και ο 10χρονος συνέχισε μόνος του τη διαδρομή προς το σπίτι του.

Εκείνη την στιγμή, σταμάτησε από πίσω του και πολύ κοντά του ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου και ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο και ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα για το πάει σπίτι του. Ο μικρός άρχισε να φωνάζει «κλέφτης» κι έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανηφορίζοντας τον δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε.

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του, λέγοντας ότι ο άνδρας που το προσέγγισε ήταν άγνωστος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε γκρίζα μαλλιά και ηλικιακά πρέπει να ήταν μεταξύ 45 και 50. Αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο κι όπως είπε ο πατέρας, το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία.

Τέλος, ο πατέρας του παιδιού σημειώνει επίσης πως θέλει να προειδοποιήσει τους γονείς και τα παιδιά, για να είναι σε εγρήγορση, ενώ ο μικρός έχει τρομάξει πολύ και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Πηγή: newsbeast.gr