Ο 14χρονος που έπεσε θύμα bullying στο Πύργο μίλησε για τους ανηλίκους που τον παρενοχλούν και ανέφερε ότι καθώς αυτοί έχουν δίκη εις βάρος τους για τον βανδαλισμό του σχολείου της περιοχής, του ζήτησαν να αναλάβει αυτός την ευθύνη.

«Μου είπαν “παρ’ το πάνω σου αλλιώς θα έχεις χειρότερα μπλεξίματα, αν δε μας καλύψεις, εμένα τον αδερφό μου και άλλο ένα παιδί στο δικαστήριο”», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο βανδαλισμός σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, όταν το σχολείο ήταν υπό κατάληψη. Ο 14χρονος συμμετείχε μεν στη κατάληψη, όχι όμως στις καταστροφές και μάλιστα έχει καταθέσει σχετικά στην Αστυνομία.

«Μας πήρε τηλέφωνο η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να πάμε για κατάθεση γιατί κατηγορούμαστε για τις φωτιές. Και πήγαμε δώσαμε τα στοιχεία, ονόματα, βίντεο, τα πάντα», είπε και σημείωσε ότι έκτοτε «από εκεί που έβγαινα πάρα πολύ, τώρα δεν βγαίνω πολύ. Βγαίνω για καμία ώρα το απόγευμα και πάω πάλι σπίτι», λόγω του εκφοβισμού που δέχεται.

Μέχρι στιγμής, ήδη έχουν γίνει τρεις προσαγωγές, με την αστυνομία να συνεχίζει την έρευνα, ώστε όλοι όσοι εμπλέκονται να συλληφθούν, με τον 14χρονο να δηλώνει αποφασισμένος πια να μην κάνει πίσω.

Πηγή: newsbeast.gr