Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, με τον Πύρρο Δήμα να θυμάται τις κατηγορίες που δέχτηκε περί ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης που έγινε στην Αθήνα.

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο το Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ» είπε αρχικά στην ΕΡΤ και συνέχισε:

«Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δε δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου».

Πηγή: newsbeast.gr