Τα μέλη των θρυλικών «Queen» πρόκειται σε λίγους μήνες να δώσουν στη δημοσιότητα ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Freddie Mercury, το οποίο ονομάζεται «Face It Alone». Σύμφωνα με τους Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ που μίλησαν στο BBC, το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν ανάμεσα στα τραγούδια για το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, «The Miracle», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του 1989. Ο Μέρκιουρι πέθανε δύο χρόνια αργότερα.

«Ένα μικρό διαμάντι από τον Φρέντι», είπε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Τέιλορ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το είχαν ξεχάσει και το χαρακτήρισε «υπέροχο» και «πραγματική ανακάλυψη». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα «κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο».

Μάλιστα, ο Μπράιαν Μέι ανέφερε ότι «ήταν “κρυμμένο”. Το ακούγαμε πολλές φορές και λέγαμε: Ωχ όχι, δεν μπορούμε πραγματικά να το “σώσουμε”. Είναι όμορφο και συγκινητικό».

«Ένα κομμάτι γεμάτο πάθος», συμφώνησε ο Τέιλορ. «Κάντε ό,τι θέλετε με τη μουσική μου αλλά μη με κάνετε να φαίνομαι βαρετός», ήταν οι τελευταίες λέξεις του Φρέντι Μέρκιουρι προς τους κληρονόμους του και τα μέλη των Queen, λίγες μέρες πριν πεθάνει, στις 24 Νοεμβρίου του 1991.

Πηγή: newsbeast.gr