Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φαίνεται να έχει «μπει» για τα καλά στον ρόλο του Κεν, τον οποίο θα υποδυθεί στη νέα ταινία της «Barbie».

Σε εμφάνισή του στο «The Tonight Show» ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ανέφερε τι τον έκανε να «μεταμορφωθεί» σε Κεν αλλά και πως βλέπει τον ήρωα, πίσω από την ονειρεμένη ζωή, που φαίνεται ότι κάνει.

«Το σενάριο ήταν το καλύτερο που έχω διαβάσει», δήλωσε στον Τζίμι Φάλον ο ηθοποιός, περιγράφοντας τη στιγμή που η σκηνοθέτης, Γκρέτα Γκέργουικ του πρότεινε τον ρόλο.

Βγήκε στον καθαρό αέρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να σκεφτεί την πρόταση και ξαφνικά, είδε μια κούκλα του Κεν, χωρίς πουκάμισο, να βρίσκεται κάτω στη λάσπη, δίπλα σε ένα λιωμένο λεμόνι. Τότε τράβηξε μια φωτογραφία και την έστειλε στη σκηνοθέτη.

«Της είπα “θα γίνω ο Κεν σου, γιατί η ιστορία πρέπει να ειπωθεί”», εξήγησε και πρόσθεσε: «Με εξέπληξε το πόσο σοκαρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που θα υποδυθώ τον Κεν.

Λες και σκέφτηκαν ποτέ τον Κεν έστω και για ένα δευτερόλεπτο πριν από αυτό. Ποτέ κανείς δεν έπαιξε με τον Κεν, ποτέ φίλε. Είναι ένα αξεσουάρ για την Μπάρμπι».

Πηγή: newsbeast.gr