Η Ρεγγίνα Μακέδου έχει κάνει γνωστό πως δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και φροντίζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, να στέλνει ηχηρά μηνύματα για τον αγώνα που δίνει. Αυτή τη φορά, η χορεύτρια, μέσω μιας σειράς instastories, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που ήταν ακόμα απόλυτα υγιής αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της και τον καρκίνο.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Πηγή: newsbeast.gr