Αναβολή για την 28η Απριλίου 2023 πήρε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση που αφορά ασέλγεια σε βάρος μίας 19χρονης από έναν 52χρονο στη Ρόδο, που καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 και ώρα 03.00 από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού. Εις βάρος του υποβλήθηκε συγκεκριμένα έγκληση από μια 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ σε κατάστημά του, ενώ της έκανε μασάζ.

Η 19χρονη, κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής, άρχισε να απασχολείται στο κατάστημα του μηνυόμενου. Όπως υποστηρίζει, την 18η Μαΐου 2018 ο μηνυόμενος προσεφέρθη και εκείνη δέχτηκε να της διδάξει θαλάσσιο σπορ και μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.

Ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν οι δυο τους και ενώ η κοπέλα ήταν αρνητική στις προθέσεις του άνδρα, ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλά του. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και μόνο τότε εκείνος σταμάτησε.

Πηγή: newsbeast.gr