Ανάβαση σε μια από τις υψηλότερες κορυφές του Ολύμπου, στη μνήμη του φίλου τους, που πριν από περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, από επιπλοκές της μυασθένιας gravis, πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες 20 Ροδίτες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας rodiaki.gr, η ιδέα ξεκίνησε από την ίδια την παρέα, αφού ο Αντώνης είχε ως όνειρό του να καταφέρει να πραγματοποιήσει την ανάβαση στον Όλυμπο. Ο ίδιος, ιδιαίτερα εκδρομικό πνεύμα, χρόνια στους προσκόπους Ιαλυσού ήθελε να πραγματοποιήσει την ανάβαση αυτή, αλλά δεν πρόλαβε…

Όμως τίποτα δεν τους πτόησε, ούτε η ξαφνική αλλαγή του καιρού, με τους ανέμους να τους κόβουν την ανάσα εκεί ψηλά, ούτε η κούραση, ούτε η ανηφορική πορεία. Γιατί στο νου τους όλοι είχαν ότι υλοποιούσαν το όνειρο του Αντώνη τους, που πάντα ήθελε να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου, και ήταν αυτή η σκέψη που τους παρακίνησε και τους ένωσε.

Μάλιστα, ένας από τους πολύ καλούς του φίλους, αμέσως μετά την υλοποίηση της ανάβασης, έγραψε ένα όμορφο κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που το συνόδευε η φωτογραφία της παρέας του. «Πριν φύγεις είχαμε κανονίσει να ανέβουμε Όλυμπο, αλλά εσύ έτρεξες να φύγεις πρώτος για κάπου αλλού. Έτσι και εμείς τα συμφωνήσαμε και είπαμε να κάνουμε ένα όνειρό σου πραγματικότητα.

Πήραμε τα κουράγια μας, την πίστη μας, τις μουρμούρες μας, τα παράξενά μας, μα πάνω από όλα, τη ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, 20+1 άτομα, και φύγαμε για αυτό τον σκοπό και φτάσαμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, να σου αφήσουμε αυτό που θέλαμε να μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά σου. Αυτό που καταφέρνεις πλέον να κάνεις ακόμα και από εκεί, ούτε εσύ θα το πίστευες. Αφιερωμένο στο ΦΙΛΟ ΜΟΥ και ΜΑΣ. Εύχομαι κάθε χρόνο να γίνεται κάτι τέτοιο και άλλα πολλά προς τιμήν σου».

Πηγή: newsbeast.gr