Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας «δείχνει» εγκληματική ενέργεια, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι έντονα ανήσυχη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Όθωνας Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις έμαθε για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος το οποίο κάνει λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Έκπληξη και έντονη ανησυχία, είναι η αντίδρασή της. Λέει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα μπορούσε να στραφεί έναντι στα παιδιά της», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας που κρατείται στις φυλακές.

Σύμφωνα με το Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε επίσης στον δικηγόρο της «πάνε να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο με το πόρισμα δεν έχει έρθει στα χέρια του και για να τοποθετηθεί επίσημα. Ο δικηγόρος σημείωσε πως το πόρισμα θα σταλεί στους τεχνικούς συμβούλους της πλευράς Πισπιρίγκου και στη συνέχεια θα μιλήσουν σχετικά.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά»

Υπόθεση νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει ότι η κόρη της είναι αθώα. Στη νέα της κατάθεση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε τα τρία της παιδιά.

Η Ελένη Λεγάτου, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, κατέθεσε για πάνω από 4 ώρες στο Ανθρωποκτονιών και υπερασπίστηκε την κόρη της.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα τρία της παιδιά», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πηγή: newsbeast.gr