Ο οικογενειακός δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο καυγά της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλάκη που φέρεται να έγινε στο γραφείο του και ξεκαθάρισε, ότι ουδέποτε συνέβει κάτι τέτοιο, με τον ίδιο να διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα.

Η εκπομπή Tlive επικοινώνησε με τον κ.Κότα που έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις μελών της οικογένειας της 33χρονης και δήλωσε πως δεν έγινε ποτέ τέτοιος καυγάς, ούτε ο Μάνος Δασκαλάκης είπε την ατάκα «δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τα άλλα δύο παιδιά», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της συζύγου του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις συναντήσεις που έγιναν στο δικηγορικό του γραφείο, ήταν πάντα τέσσερα άτομα, δηλαδή ο ίδιος, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης και ο δικηγόρος του.

Σημειώνεται, ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν τσακωθεί άγρια σε δικηγορικό γραφείο, γιατί φέρεται ο ίδιος να είπε ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, για δύο παιδιά του -εκτός της Τζωρτζίνας- που έφυγαν από την ζωή.

Πηγή: newsbeast.gr