Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία των τριών νεκρών παιδιών της στην Πάτρα, αποφάσισαν να μηνύσουν τον γιατρό που είχε κρατήσει την Τζωρτζίνα στην ζωή.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ Πάτρας και ανέφερε πως η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο που συνέταξε ο ίδιος για λογαριασμό τους.

Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης υπήρξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σε διαδικτυακή εκπομπή, οι οποίες παρέπεμπαν στην επίδειξη όψιμου ενδιαφέροντος εκ μέρους της οικογένειας κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Ηλιάδης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως «εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Πηγή: newsbeast.gr