Ο νονός της Μαλένας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– μίλησε για τις φήμες που θέλουν τον ίδιο να διατηρούσε ερωτική σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τόνισε ότι «πρόκειται για βλακείες» , οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο έχουν πάρει επικίνδυνη τροπή.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και ανέφερε πως συγκρίνουν φωτογραφίες της οικογένειας του με εκείνες των παιδιών της 33χρονης, καθώς κάποιοι προσπάθησαν να τον «μπλέξουν». «Δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών ότι είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουνε πάρει φωτογραφίες την κόρη μου και λένε ότι η κόρη μου μοιάζει της Μαλένας. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν».

«Η επικοινωνία έχει αραιώσει»

Μεταξύ άλλων, ο νονός της Μαλένας είπε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του, είχαν πλέον ελάχιστη επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Χαρακτηριστικά, είπε πως «η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός στον Άγιο Ανδρέα και νομίζουν ότι επικοινώνησε η Ρούλα και της ζήτησε κάτι που δεν αληθεύει. Έχει η κόρη μου να επικοινωνήσει με την κουμπάρα μου από τη βάπτιση. Πέντε χρόνια. Δεν επικοινωνούν…εγώ επικοινωνούσα περιστασιακά μέχρι το θάνατο της Μαλένας. Μετά αραιώσαν όλα. Γιατί ήταν ένα διάστημα που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο άρρωστος. Μετά λόγω covid. Μετά ξεκίνησαν οι κηδείες. Που να βρεθούμε; Λίγο στις κηδείες βρισκόμασταν. Τι να τους πω και τι να μου πουν; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά που γίνανε είναι συγκλονιστικά».

Σημειώνεται, ότι μέσω του δικηγόρου του είχε εκδώσει ανακοίνωση ως απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι γίνεται «καθημερινή βάναυση βεβήλωση προσωπικότητας».

Πηγή: newsbeast.gr