Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τόνισε πως η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, θέλει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί θεωρεί ότι πλέον δεν την στηρίζει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα φέρεται να έχει καλέσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τον σύζυγο της, με εκείνον να μην απαντάει στις κλήσεις. Η 33χρονη αισθάνεται απογοητευμένη από την στάση του συζύγου της, σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο και μάλιστα του ζήτησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός.

«Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη».

Καμία προσπάθεια αυτοτραυματισμού

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίκου, ξεκίνησαν να διαδίδονται διάφορες φήμες για την κατάσταση της υγείας της. Λίγες μέρες μετά τις αναφορές που διαψεύστηκαν ότι η 33χρονη ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, ο δικηγόρος της διέψευσε τις φήμες για προσπάθειες αυτοτραυματισμού.

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη, ωστόσο άλλα πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, είναι απολύτως αναληθή, διαψεύδονται», είπε χαρακτηριστικά στη τηλεοπτική τοποθέτηση που έκανε για την υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr