Αναίτια επίθεση με μπουνιές από την Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως δέχθηκε μια γυναίκα από την Πάτρα η οποία μίλησε στην εκπομπή T-Live και εξομολογήθηκε την περιπέτεια της η οποία φέρεται να συνέβη πριν από μερικά χρόνια.

«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα» είπε αρχικά η γυναίκα στη δημοσιογράφο Βικτωρία Δαράτου.

«Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».

Πηγή: newsbeast.gr