Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προανήγγειλε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας. Όπως αποκάλυψε, πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του είπε πως το τάμπλετ της μικρής «”χτυπούσε” και ελάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα ταφής της.

«Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτίμηση δική μου» είπε για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος ότι ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της 33χρονης θα συλληφθούν.

«Η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί» είπε.

«Να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς»

Σε ότι αφορά την σπιτονοικοκυρά ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη. «Tα ξαδέλφια της μακαρίτισσας της Ευγενίας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη είχε την καλοσύνη να ειδοποιήσουν. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία», είπε. «Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr