Σοκ προκαλούν τα πλάνα και οι πληροφορίες που έρχονται από το Βουκουρέστι, όπου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, τουριστικό λεωφορείο από τον Βόλο, με έξι Βολιώτες επιβάτες, και άλλους από Λάρισα και Θεσσαλονίκη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας και να τραυματιστούν 24 άτομα.

Ο δεύτερος οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, ο οποίος ακύρωσε το ταξίδι του λίγες ώρες πριν την αναχώρηση, καθώς του συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο του έσωσε τη ζωή μίλησε στο thenewspaper.gr και εξήγησε τι ακριβώς έγινε.

Ειδικότερα, όπως εξομολογείται ο ίδιος έπαθε τροφική δηλητηρίαση από μία τυρόπιτα και έτσι τηλεφώνησε στο τουριστικό πρακτορείο για να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην εκδρομή. Ο ίδιος δε μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά, σε έναν πολύ γνωστό προορισμό για τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς τουριστικών λεωφορείων.

«Από θαύμα γλίτωσα. Που να ήξερα, μία ατυχία που έπαθα, η δηλητηρίαση, ότι μπορούσε να μου σώσει τη ζωή» λέει σοκαρισμένος από το δυστύχημα.

Πηγή: newsbeast.gr