Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή ο οποίος ήταν υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της συλλογικότητας, φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να σπάνε την πόρτα του γραφείου του δικαστικού επιμελητή, να μπαίνουν μέσα και να σπάνε και να πετάνε στο πάτωμα πράγματα.

Για την εισβολή στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή, ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα “καθήκοντά” του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα» και προσθέτει: «Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας».

Πηγή: newsbeast.gr