Νέα στοιχεία για τον καιρό του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης να βλέπουν βροχές.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την Παρασκευή (28/10) κάποιες παροδικές βροχές αναμένεται να δουν η Πιερία, η Χαλκιδική, οι περισσότερες περιοχές της Θεσσαλίας, η Μαγνησία, οι Σποράδες, τα βόρεια και κεντρικά της Εύβοια, αλλά και οι ανατολικές περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

Από το μεσημέρι όμως ο καιρός θα ανοίξει και οι βροχές κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα εντοπίζονται μόνο στα βόρεια της Κρήτης.

Οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, όπου το Σάββατο (29/10) θα φτάνουν και τα 8 Μποφόρ στις Κυκλάδες θα ρίξουν τη θερμοκρασία και οι μέγιστες τιμές της θα φτάνουν στους 20 με 22 βαθμούς.

Ελάχιστη η πιθανότητα βροχής το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, ενώ και η Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται να βρέξει στην παρέλαση, αν και θα υπάρχουν αρκετά σύννεφα.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες, τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν κάποιες βροχές προς τις 6 Νοεμβρίου στη Δυτική Ελλάδα, όμως από τη Δευτέρα θα φανεί αν θα είναι αξιόλογες και αν θα επεκταθούν προς τα ανατολικά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Πηγή: newsbeast.gr