Νέα χιόνια αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αττική, που θα ενταθούν το βράδυ, με τον Σάκη Αρναούτογλου να παρουσιάζει την εξέλιξη της κακοκαιρίας Barbara.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως από τη νύχτα κάποιες μπόρες χιονιού αναμένονται στην Αττική, οι οποίες στα βόρεια και βορειοδυτικά αναμένονται να είναι περισσότερες.

Από το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) τα φαινόμενα θα κοπάσουν, ωστόσο από το απόγευμα και ορεινά θα υπάρξουν ξανά νέες χιονοπτώσεις. Μάλιστα, νέες μπόρες χιονιού αναμένεται να δουν τα ανατολικά και βόρεια τμήματα της Αττικής από το βράδυ της Τρίτης προς το ξημέρωμα της Τετάρτης (8/2).

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού το θερμόμετρο θα δείχνει 5 έως και 6 βαθμούς χαμηλότερα.

Κάποια φαινόμενα με χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη και την Πέμπτη, κατά περιόδους στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, αλλά και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Σημειώνεται πως για αύριο, Τρίτη, χιόνια θα δουν και οι βόρειες Κυκλάδες ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται και για την Κρήτη στα ορεινά από τα 400 μέτρα.

Από την Παρασκευή φαίνεται πως από πλευράς φαινομένων ο καιρός θα βελτιωθεί με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε μονοψήφιους αριθμούς, με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν και νέες κατεβασιές κρύου αέρα προς την περιοχή μας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Πηγή: newsbeast.gr