Νέα στοιχεία για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και τις περιοχές που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα το Σάββατο (15/10) έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο παρουσιαστής τόνισε ότι από το ξημέρωμα και τις πρώτες πρωινές ώρες, στον νότο και κυρίως στην Κρήτη θα υπάρχουν μπόρες και καταιγίδες οι οποίες θα έχουν έντονα χαρακτηριστικά.

Κάποιες μπόρες αναμένονται στα βόρεια της Αττικής, ενώ στη διάρκεια της ημέρας η συνεφιά θα παραμείνει και μέχρι το απόγευμα θα έχουν εξασθενίσει τα φαινόμενα.

Η κακοκαιρία ωστόσο αναμένεται να επηρεάσει και στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας την Κρήτη, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με τους βοριάδες στα πελάγη να κρατούν τη θερμοκρασία κάτω από τους 23 με 24 βαθμούς.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού την επόμενη εβδομάδα, δεν φαίνεται να υπάρχουν στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας φαινόμενα, ωστόσο από τη Δευτέρα θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για το πόσο μπορεί να επηρεάσει τη χώρα ένα ψυχρό μέτωπο που θα σχηματιστεί στο βορειοανατολική Ευρώπη

Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Πηγή: newsbeast.gr