Ο Σάκης Αρναούτουγλου έδωσε λεπτομέρειες για το νέο πέρασμα δυνατών βροχών που αναμένεται την Κυριακή σε ορισμένα τμήματα της χώρας, ενώ απάντησε για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ στην πρόγνωση των επόμενων ημερών σημείωσε ότι την Κυριακή (4/12) θα πέσει αρκετό νερό στα βορειοδυτικά, με ισχυρούς νοτιάδες στο Ιόνιο να έχουν ένταση ακόμη και 8 Μποφόρ. Όπως έδειξε στους χάρτες ο Σάκης Αρναούτογλου, τα νησιά στο βόρειο Ιόνιο αλλά και περιοχές στις ακτές της βορειοδυτικής χώρας αναμένεται να έχουν έντονες βροχές.

Μάλιστα και την Τετάρτη (6/12) πρόκειται οι ίδιες περιοχές να επηρεαστούν πάλι από βροχές.

Όπως είχε τόνισε και στα προηγούμενα δελτία ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου στην Ελλάδα φαίνεται να είναι ήπιο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κρύο, ενώ μίλησε και για το τι μπορεί να περιμένουμε τα Χριστούγεννα.

«Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην Ευρώπη καιρικά και τίποτα δεν προδικάζει τον καιρό των Χριστουγέννων. Υπάρχουν κομμάτια κρύου αέρα που περιφέρονται στην Ευρώπη, αλλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Πηγή: newsbeast.gr