Για τον τρόπο με τον οποίο αποκτά αυτοπεποίθηση εντός γηπέδου αναφέρθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σημειώνοντας ότι μπορεί να σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά «στο δικό μου μυαλό είμαι ο κορυφαίος όλων».

«Ναι, στο δικό μου μυαλό είμαι ο κορυφαίος όλων. Δεν θα βγω ποτέ να πω “είμαι καλύτερος από εκείνον ή είμαι καλύτερος άνθρωπος από τον άλλον”, αλλά πάντα θα διαλέγω τον εαυτό μου όταν σκέφτομαι ποιος είναι ο κορυφαίος όλων. Ωστόσο, σέβομαι κάθε διαφορετική άποψη και φυσικά σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή», είπε σε συνέντευξή του στο FourFourTwo, ενώ για τη Χρυσή Μπάλα και το μεγαλύτερο όνειρό του ανέφερε τα εξής:

«Ένας από τους μεγαλύτερους σκοπούς της ζωής μου είναι να δείξω στον λαό της πατρίδας μου ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα από αυτά που θα βάλει στόχο. Θέλω όλοι ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους».

Τέλος, για τους τίτλους που κυνηγά με τη Λίβερπουλ μέσα στη σεζόν σχολίασε: «Ας πάρουμε τους τρεις από τους τέσσερις, θέλω πολύ το Champions League και την Premier League. Θέλω να κατακτήσω τους τίτλους αυτούς και τρεις και τέσσερις φορές. Θα συνεχίσω να πιστεύω πως ό,τι θελήσεις, μπορείς να το καταφέρεις».

Πηγή: newsbeast.gr