Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε με ιερέα στη Σαλαμίνα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας που λειτουργούσε.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έφεραν στο «φως» το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο ιερέας να έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο καταριέται πιστούς, αλλά και να τους… «στολίζει» με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να’ στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς» ακούγεται ο ιερέας στο βίντεο να λέει σε πιστή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα στην κάμερα του Star Channel.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, ότι πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας και αυτός τους κλείδωσε μέσα.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος. Το κεντρικό δελτίο του Star Channel επικοινώνησε μαζί του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει οπουδήποτε σχόλιο.

Πηγή: newsbeast.gr