Σάλος έχεις ξεσπάσει στη Βρετανία, με πρωταγωνιστή του «σκανδάλου» έναν παντρεμένο παρουσιαστή του BBC, ο οποίος φέρεται να έκανε παιδί με μία στρίπερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, φέρεται να υπέγραψε τη διάσημη φράση που χρησιμοποιεί στο στήθος της όταν πρωτογνωρίστηκαν.

«Ο «σούπερ πλούσιος» παρουσιαστής στην prime-time ζώνη έγραψε τη γνωστή φράση του στη μπλούζα της εξωτικής χορεύτριας όταν γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ. Το ζευγάρι είχε στη συνέχεια σχέση που διήρκεσε έξι μήνες, προτού τελικά τη «μπλοκάρει» και «εξαφανιστεί» καθώς έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν ο πατέρας και δεν έχει πληρώσει κανένα ποσό για το παιδί στη γυναίκες, φέρεται να είπε η ίδια στη βρετανική The Sun. Υποστήριξε επίσης ότι ένα τεστ DNA αποκάλυψε ότι ο παρουσιαστής του BBC «συνδέεται» με την κόρη του, όμως δεν έδειξε ότι η σχέση είναι πατέρα – κόρης. Η ίδια υποψιάζεται ότι εκείνος έβαλε κάποιον συγγενή «να πειράξει το αποτέλεσμα».

Η στρίπερ, έχοντας υπογράψει εντολή αποσιώπησης, δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον διάσημο παρουσιαστή.

Ωστόσο υποστηρίζει ότι η κόρη της – η οποία γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρας της – δεν καλύπτεται από τη συμφωνία και όταν γίνει 16 ετών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του εφόσον το επιθυμεί.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε σχέσεις επί έξι μήνες μετά από μια γνωριμία σε ένα κλαμπ. «Δούλευε σε ένα σόου στην περιοχή όταν τον γνώρισα. Πήγα και του ζήτησα να μου υπογράψει τη μπλούζα μου», είπε η χορεύτρια, χωρίς να αποκαλύψει πότε έγινε η γνωριμία.

«Χαμογέλασε, έπιασε το στυλό και έγραψε τη διάσημη φράση του πάνω στα στήθη μου. Τότε ζήτησε τον αριθμό μου και μου τηλεφώνησε λίγες ημέρες αργότερα». Φέρεται να συναντήθηκαν «πέντε ή έξι φορές» μέσα σε έξι μήνες, συχνά σε «σουίτες όλων των καλών ξενοδοχείων».

Όλα όμως άλλαξαν «όταν έμεινα έγκυος». «Όταν του το είπα, είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και τα αρνήθηκε όλα. Με μπλόκαρε, άλλαξε τον αριθμό του και εξαφανίστηκε».

Η στρίπερ επικοινώνησε με τον δικηγόρο του και δόθηκε εντολή στον παρουσιαστή να κάνει τεστ πατρότητας. «Όλα ταίριζαν. Μπορούσαν να πουν ότι ο πατέρας ταίριαζε όμως όχι τόσο όσο να προκύπτει η πατρότητα. Ήταν μια γελοία κατάσταση – η υπόθεση ότι αντί να είχα μείνει έγκυος από εκείνος, μπορεί να ήταν ο αδερφός του, ο πατέρας του, ο θείος του».

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο παρουσιαστής πήγε να κάνει το τεστ με έναν άντρα συγγενή, παρά τους «αυστηρούς κανόνες» που απαγορεύουν κάτι τέτοιο. «Δεν έχουμε μπορέσει να το αποδείξουμε αλλά πιστεύουμε ότι ο άντρας συγγενής που ήταν μαζί του τον βοήθησε να πειράξει το αποτέλεσμα».

Στριπτίζ

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το τεστ πατρότητας δεν ήταν ξεκάθαρο, ο σταρ της βρετανικής τηλεόρασης δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει κάποιο ποσό για το παιδί. Την ίδια ώρα, υποχρέωσε τη γυναίκα να υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τίποτα από την ιστορία.

«Έμεινα μόνη χωρίς ούτε ένα ευρώ από εκείνον. Ήμουν νέα και χαζή, έγκυος και τρομαγμένη με το πρώτο μου παιδί», λέει. «Απλώς έκανα ό,τι μου είπαν. Χαμογέλασα και υπέγραψα και συνέχισα. Ευτυχώς το έγγραφο ισχύει μόνο για μένα, δεν υποχρεώνει την κόρη μου».

Η ίδια υποψιάζεται ότι δεν είναι η μόνη που έχει υποχρεωθεί να σιωπήσει από τον παρουσιαστή.

«Δεν μετανιώνω για κάτι στη ζωή μου. Έχω την πανέμορφη κόρη μου από αυτή την ιστορία», τονίζει.

Πηγή: newsbeast.gr